maandag 12 januari 2009

YES WE CAN

Met heel veel plezier en bloed, zweet en tranen hebben wij de afgelopen 1,5 maand gewerkt aan de oprichting van Brand New Live. Een periode die mij enorm veel energie en adrenaline heeft gegeven om er een fantastisch bedrijf van te maken!

Brand New Live werkt vanuit passie, gedrevenheid, knowhow, netwerk en inspiratie. Ook wij laten ons graag inspireren. Door uw merk, ontwikkelingen wereldwijd en bijzondere koppelingen van merken & entertainment. Zo hebben wij ons laten inspireren door het campagneteam van Barack Obama, dat reeds in een vroeg stadium heeft onderkend wat entertainment voor het merk ‘Obama’ zou kunnen doen. Met success. Zeer inspirerend. Graag laten wij u dit voorbeeld zien, dat reeds door miljoenen mensen is bekeken:




Entertainment in de vorm van een clip, muziek en bekende Amerikaanse sterren en muziekartiesten geven een boost aan het imago en de naamsbekendheid van Barack Obama. Van HOPE naar VOTE. Briljant! En wie deze 3 woorden ‘Yes we can’ heeft bedacht krijgt eeuwige roem!

U zult bovendien begrijpen dat de campagnebelofte van Obama enorm bijdraagt aan de belofte van Brand New Live. Creating and managing brand value through entertainment. Yes, we can.

1 opmerking: